طی سال های اخیر تعداد زیادی از دختران کشور که مجرد هستند به مصرف مواد مخدر صنعتی از جمله شیشه روی آو
- تاریخ ارسال : چهار شنبه 10 مهر 1392
- بازدید : 1164
طی سال های اخیر تعداد زیادی از دختران کشور که مجرد هستند به مصرف مواد مخدر صنعتی از جمله شیشه روی آوردهاند و سن مصرف شیشه در کشور متاسفانه به 12 سال رسیده است. |
صدای شیعه: فقدان یک استراتژی واحد میان دستگاه های مسئول مهمترین دلیل کاهش سن اعتیاد در جامعه و نتیجه بخش نبودن راهبردهای مبارزه با مواد مخدر است که متاسفانه این خلا در شرایط کنونی به رشد اعتیاد و در نهایت کاهش سن امید در میان جوانان دامن زده است.
طبق اخبار دریافتی از منابع مختلف متاسفانه این روز ها این بلای خانمان سوز پیش از بیش گریبان دختران جامعه را گرفته و طبق بررسی های صورت گرفته سن اعتیاد در میان دختران به شدت کاهش یافته است.
متاسفانه تبلیغاتی مبنی بر نقش برخی از موارد از جمله "شیشه" باعت شده است که دختران رغبت زیادی برای مصرف این ماده مخدر از خود نشان دهند تا جایی که برخی جامعه شناسان بر این باورند که سن مصرف شیشه در دختران پایتخت به 12 سال رسیده است.
همچنین در این باره دکتر ابهری، آسیبشناس اجتماعی می گوید: بر اساس آمار نیروی انتظامی 80 درصد مصرفکنندگان شیشه ایران در تهران سکونت دارند.
وی با اشاره به رشد 440 درصدی کشف شیشه در تهران گفته است: «با توجه به این کشفیات سال گذشته سال موفقیت آمیزی برای مبارزه با مواد روان گردان صنعتی بود.»
برپایه این گزارش اغلب کارشناسان امور اجتماعی کاهش سن مواد مخدر از جمله "شیشه" را نشان از گسترش فعالیت تولیدی این ماده مرگ آور در داخل کشور می دانند به ویژه که این مخدر خطرناک با ابتدایی ترین وسایل ساخته می شود.
اما ترکیب همین مواد به اصطلاح دم دستی، مخدری را تولید می کند که پایانی جز جنون ، خودکشی و ارتکاب جنایات مختلف ندارد اما در این سو سودجویان نیز بیکار ننشسته اند و با تبلیغات گسترده و عوامفریبانه سعی می کنند این ماده خانمان سوز را بی خطر نشان دهند.
برپایه این گزارش تعدادی از معتادان به مواد مخدر با گمان واهی ترک اعتیاد به سوی ماده شیشه رفته و تعدادی دیگر نیز با فریبهایی نظیر بدنسازی و چاق یا لاغر کردن بدن به دام این افیون افتاده اند.
تحقیقات نشان داده مواد مخدری مانند شیشه باعث تضعیف بافت عضلانی، اختلال درسیستم عصبی و مغزی واز بین رفتن قدرت تمیز و تشخیص افراد می شود و عواقب ناگواری برای فرد مصرف کننده به بار می آورد.
قابل تاکید است مصرف شیشه از سال 1384 در بین جوانان کشور رایج شده و بنا بر تحقیقات کارشناسان این ماده مخدر بیشتر در میان دخترانی که از سوی اطرافیانشان تحقیر شده اند مورد استفاده قرار می گیرد.
گفتنی است در گذشته زنان عمدتاً از طریق همسران خود معتاد می شدند اما متاسفانه در سال های اخیر شاهد هستیم تعداد زیادی از دختران کشور که مجرد هستند مواد مخدر مصرف می کنند لذا باید در اندیشه راهکارهای مقابله با تهدیدات جدی این امر بر روی نهاد مقدس خانواده باشیم